REFLEKSTERAPI

- avanceret zoneterapiRefleksterapi - avanceret zoneterapi - er en unik og komplet behandlingsmetode, som er meget blid og yderst behagelig - og helt uden bivirkninger. Refleksterapi er udviklet af Lone Sørensen (sorensensistem) som er stifter og ejer af det Internationale Institut for Refleksterapi. Instituttet har hovedsæde i Barcelona, og har institutter og centre i over 20 forskellige lande.


Refleksterapi er baseret på indianske, vietnamesiske og orientalske kulturers behandlingsmetoder sammenfattet med de nye ortodokse neurologiske teorier. Derudover er metoden baseret i forskellige Mikrosystemer med videnskabelige undersøgelser bag: Dr. Yamamoto, Japan, Dr. Castillo Morales, Argentina, Dr. Wong, USA, Dr. Chau, Vietnam, Maria Perez, Argentina, Dr. J. Bossy, Frankrig.


Refleksterapi gør det muligt at lede nerveimpulser rundt i systemet med stor præcision ved biofeedback gennem hjernen og centralnervesystemet. Med refleksterapi er det muligt at behandle årsag og symptomer i både organiske, kemiske, fysiske og hormonelle funktioner hos både børn og voksne.


Vil du læse mere om de behandlinger jeg tilbyder i min klinik, så klik dig frem via menu-punktet i toppen.