ABC ARTDer er to ting jeg virkelig brænder for - det ene er mit arbejde som ansigts refleksterapeut (læs her) og det andet er billedkunst. Jeg elsker den kreative del af mig, der bliver ét med præcis det maleri jeg arbejder med - uanset om det så er "simple" motiver eller dybe budskaber der gerne vil ud.


Jeg startede tilbage i 2003 med at få undervisning i akvarel, jeg havde en meget inspirerende billedkunstner som underviser - og jeg fortsatte hos hende i nogle år fremefter. Siden hen har jeg kastet mig over akrylmaling, et medie som giver helt andre og fantastiske muligheder end akvarel - og for mig giver det anledning til meget mere leg med både farver og andre remedier.


Udover at male, så har jeg også kastet mig over handmade interiør - indtil videre er det strikket eller hæklet boligtilbehør til hjemmet....meeeen mon ikke jeg finder på andre ting hen ad vejen.


Ønsker du at høre mere, eller at købe noget fra min hjemmeside, så kontakt mig via kontakt-fanen øverst. Klik dig ind i henholdsvis maleri- eller interiørfanen via menuen øverst.


Malerierne sælges som udgangspunkt uden rammer, medmindre andet er anført.


Jeg opdaterer jævnligt hjemmesiden med nye malerier eller nye ting, så kig forbi engang i mellem.